DAT WIL JE WEL PROBEREN: BIOLOGISCHE INSTANT NOEDELSOEP

Organic App

Instant noedelsoep is opnieuw uitgevonden. Zo denken we er echt over. Het is namelijk onze eerste biologische Thaise instant noedelsoep. Een soep die voldoet aan de eisen van deze tijd: lekker, snel te bereiden, voedzaam, biologisch, betaalbaar en van goede kwaliteit. De soep is ontwikkeld en gemaakt in Thailand en heeft populaire Thaise smaken als groene curry, tom yam en tom kha, in combinatie met bruine rijstnoedels. Zeg nou eerlijk, dat wil je wel een keer proberen toch?

  • Dan stellen we nog even je geduld op de proef. De soep verschijnt pas na de zomer in de winkelschappen. Maar we konden het nieuws gewoon niet voor ons houden. Er worden volgens de World Instant Noodles Association elke dag wereldwijd zo'n 270 miljoen porties instant noodles gegeten. Tachtig procent daarvan wordt in Aziatische landen verorberd. Koreanen, Vietnamezen en Indonesiërs zijn er het gekst op. Ook in Thailand zijn instant noodles populair. Ze zijn handig, snel en erg goedkoop. Een portie kost vaak niet meer dan zo'n 15 cent. Ze worden op straat verkocht, met vlees, groente of garnalen als toevoeging. In de supermarkten staan rijen vol instant noodles.

    Het merk Mama bestaat al sinds 1972 en is in Thailand de populairste van allemaal. Het is zo'n begrip geworden dat de Thai alle instant noodles gewoon Mama zijn gaan noemen. Dat de nieuwe stap naar een biologische instant noedelsoep uit Thailand komt hoeft dus geen verrassing te heten. Vanwege het gemak is noedelsoep niet alleen in Azië populair, maar ook in Europa. Vooral onder jongeren die snel goed vullend voedsel willen eten. Onze nieuwe instant noedels voldoen aan deze eisen van snelheid en voedzaamheid. Wat we hebben toegevoegd en de soep extra aantrekkelijk maakt, is biologische noedels van goede kwaliteit.

    ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Isaan, het noordoosten van Thailand, die voor ONOFF SPICES onder meer pepers, limoenblad, knoflook en koriander verbouwen. Die landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. ONOFF SPICES doet geen concessies aan de smaak, die is echt Thais. Alle soepen, curry's en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen er thuis in een handomdraai een Thais gerecht mee kan maken.

onoff spices!

Hoogwaardige biologische gemaksproducten.

Een snel groeiend Nederlands bedrijf dat in Thailand kwalitatief hoogwaardige, 100% natuurlijke en biologische Thaise gemaksproducten maakt voor de bereiding van authentiek Thaise curry’s, soepen en roerbakgerechten.

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: info@onoffspices.nl

  +31 103073250

   +31 103073250

   onoff spices! BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu