ORGANIC INSTANT THAI RICE NOODLES


Organic Instant Thai Rice Noodles zijn de biologische instant noedelsoepen van ONOFF. De energy booster uit Thailand is 100% natuurlijk en gemaakt met dunne bruine rijstnoedels. De instant noedels hebben de echte Thaise smaken Green Curry, Tom Yum, Yellow Curry en Tom Kha.

Onno Stienen, oprichter van ONOFF, praat ons bij over de noedelsoep:

TROTS

“We zijn best trots op onze Organic Instant Thai Rice Noodles”, zegt Onno. “Dit is waarschijnlijk het meest arbeidsintensieve en moeilijkste product dat we tot nu toe hebben gemaakt.

Het moest echt een soep van deze tijd worden: met sterke karakteristieke smaken, echt Thais ook. Thai moeten ze lekker vinden, snap je? We doen geen concessies aan de Thaise smaak, dat vinden we belangrijk.

Verder moet de soep voedzaam zijn, maar ook gemakkelijk en snel te bereiden. En net zo belangrijk en misschien wel het meest van deze tijd: de soepen zijn biologisch, vegan, en gluten- en lactosevrij.”

THAISE TESTPANEL

“We zijn zeker twee jaar met de ontwikkeling van deze noedelsoep bezig geweest. Met de smaken, maar ook met de keuze van de noedels. Moeten het dikke noedels zijn of juist dunne? En hoe gaan we het verpakken?

Uiteindelijk zijn we het gewoon gaan proberen en hebben we mensen laten proeven. Thai hier in de buurt, ik noem dat weleens grappend ons Thaise testpanel, maar ook de bezoekers van verschillende beurzen in Thailand en Europa.

Op basis van onze ervaringen hiermee zijn we uiteindelijk tot deze vier populaire Thaise smaken gekomen en hebben we voor de dunne bruine rijstnoedels gekozen.”

KEURMERK

“Deze soepen serveren we in een stevige bamboe cup met FSC keurmerk. Het FSC-keurmerk van de Forest Stewardship Council geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos, volgens normen voor duurzaamheid, sociale omstandigheden en economie.

De beker is hersluitbaar, maar ook composteerbaar. Voor de coating van de beker is geen plastic gebruikt, maar polymelkzuur, een natuurlijke coating van maiszetmeel.”

VEGAN

“De instant noodles zijn echt Thais, maar toch vegan. Dat kan. De Thai hebben een uitgebreide keuken met heel veel smaken. Ze vragen of je je gerecht bijvoorbeeld met kip of varkensvlees wilt hebben. Maar zonder vlees maken ze het net zo gemakkelijk, het doet aan de smaak eigenlijk niks af.

Gelukkig mag je je product niet zomaar vegan noemen. Onze soepen hebben de goedkeuring van het Vegan Trademark. Dat wordt afgegeven door de Vegan Society, die trouwens al bijna 80 jaar bestaat.”

“Het Vegan Trademark is de toonaangevende standaard voor authentieke vegan producten, wordt wereldwijd gebruikt en is onder meer geregistreerd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Polen en Thailand.”

Organic App

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu