en | de

Hallo! Je wilt meer weten over onze Organic Instant Thai Rice Noodles.

Deze voedzame energy booster uit Thailand is gemaakt met dunne bruine rijstnoedels en heeft een van de vier echte Thaise smaken Green Curry, Tom Yam, Yellow Curry of Tom Kha.


 • Onze instant noedelsoep is helemaal biologisch en van nature lactose- en glutenvrij. Er zijn voor de soep geen kunstmatige geur- en kleurstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen gebruikt. En de soep bevat geen toegevoegde suikers.

  De noedelsoep zit in een stevige bamboe cup met FSC keurmerk. De beker is hersluitbaar, maar ook biologisch composteerbaar en bevat het internationale voedselkeuzelogo Nutri-Score. Voor de coating van de beker is geen plastic gebruikt, maar polymelkzuur, een natuurlijke coating van maiszetmeel.

  De Organic Instant Thai Rice Noodles voeren het keurmerk Vegan Trademark van The Vegan Society. Dit is wereldwijd een toonaangevende standaard voor authentieke vegan producten. Ook kregen de instant noedels het Halal predikaat van het Central Islamic Committee of Thailand.

  Er worden biologische landbouwproducten gebruikt (geteeld zonder kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen) en verse lokale ingrediënten. De boeren die in het arme Noordoosten van Thailand producten voor ONOFF SPICES verbouwen zijn geselecteerd in samenwerking met lokale boerenorganisaties. Dat garandeert dat de boeren worden geholpen bij de omschakeling naar biologische en duurzame landbouw.

  De belangrijkste reden voor deze boeren om biologische producten te verbouwen is dat ONOFF SPICES hen garandeert de oogst tegen een respectabele prijs af te nemen. ONOFF SPICES motiveert de boeren de voor hen nieuwe manier van werken vol te houden. Het garandeert de boeren niet alleen een inkomen, maar de duurzame landbouw verbetert ook de kwaliteit van hun grond. Daarnaast verbetert een relevante honorering de sociale omstandigheden waarin de boeren leven.

  Thais eten is uitdagend, soms pittig, maar altijd verrassend lekker. Met onze producten maak je met gemak ook zelf een prikkelend Thais gerecht. Onze biologische, meestal vegetarische, kant-en-klare soepen, instant noedelsoepen, woksauzen en currypasta's worden in Thailand zo gemaakt dat je er snel van kunt genieten. Gemakkelijk thuis te maken en 100% Thais. Echt Thais, want aan de smaak doen we geen concessies.
 • Organic App

  onoff spices

  ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

  Lees verder...

  EU Certificaat

  We Are Certified

  Contact

    Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

    +31 103073250

     +31 103073250

     ONOFF SPICES BV
  Postbus 8090
  3301 CB Dordrecht

  Follow us

  Mobiel Menu