Over ons...

ONOFF SPICES is ontstaan uit een passie voor Thais eten. Wij exporteren biologische producten van Thailand naar Nederland en andere Europese landen met het doel om consumenten van authentieke Thaise smaken te laten genieten.

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen en nog veel meer voor Europese fijnproevers.

De productie is duurzaam, met oog voor de natuur. En sociaal, met aandacht voor de werkomstandigheden en inkomsten van de boeren in Thailand. Onze landbouwproducten bevatten geen kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen. ONOFF SPICES doet geen concessies aan de smaak, die is echt Thais.

En echt lekker. Alle soepen, curry's en woksauzen zijn zo samengesteld dat iedereen er thuis in een handomdraai een Thais gerecht mee kan maken. Lekker kokkerellen en dan heerlijk eten.


ONOFF SPICES streeft naar een beter leven voor Thaise boeren

Thais eten is uitdagend, soms pittig, maar altijd verrassend lekker. Met ONOFF SPICES maak je met gemak ook zelf een prikkelend Thais gerecht. Onze biologische, meestal vegetarische, kant-en-klare soepen, instant noedelsoepen, woksauzen en currypasta's worden in Thailand zo gemaakt dat je er snel van kunt genieten. Gemakkelijk thuis te maken en 100% Thais. Echt Thais, want aan de smaak doen we geen concessies. We gebruiken biologische landbouwproducten (geteeld zonder kunstmatige groei- of bestrijdingsmiddelen) en verse lokale ingrediënten. Met ONOFF SPICES eet je net zo heerlijk als in Thailand, maar dan lekker thuis.

Voor ONOFF SPICES staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voorop. Dat houdt in dat bij elke beslissing het belang van people, planet en profit centraal staat, vanaf de productie bij de boer tot aan het eindresultaat op het bord. Wij zetten hoog in op de sociale aspecten voor de boeren en fabrieksmedewerkers in Thailand, zoals het waarborgen van de mensenrechten en goede arbeidsomstandigheden en het bijeenhouden van de families. Milieuaspecten worden altijd in acht genomen, zoals het voorkómen van milieuschade, de besparing van grondstoffen en de reductie van CO2-uitstoot, zowel bij de productie als bij het transport. En tenslotte wordt altijd gewerkt met eerlijke handelsvoorwaarden en worden eerlijke inkoopprijzen betaald.


“Niet alleen doen wij geen concessies aan de smaak en kwaliteit van onze producten, ook doen wij nooit concessies aan de goede lonen en overige arbeidsvoorwaarden van onze boeren en fabrieksmedewerkers in Thailand. Wij streven naar een beter leven voor de Thaise mensen in een beter Thailand.”

POSTADRES

ONOFF SPICES postbus 8090 - 3301CB Dordrecht

(+31) (0)10 307 3250

enquiry@onoffspices.com

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: enquiry@onoffspices.com

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu