• Lekker Thais wokken
  heerlijk en gezond!


  Lees de nieuwe wok en groene curry recepten...


Dompel jezelf onder in Thaise sferen
met de verrukkelijke woksauzen
van ONOFF SPICES

Thailand is een culinaire smeltkroes die is uitgegroeid tot een van de meest heerlijke
en geliefde keukens ter wereld. Onno Stienen verzamelde recepten
uit meest afgelegen dorpen en de populairste restaurants.
Smaken die je terugvindt in de biologische woksauzen van onoffspices!

Een korte geschiedenis van één van de meest populaire Thaise wok gerechten...

De evolutie van PAD THAI

 • Pad thai is ontstaan na een nationale kookwedstrijd. In de late jaren dertig van de vorige eeuw kwam Plaek Phibunsongkhram, of Phibun, in Thailand aan de macht. De nieuwe leider van Thailand wilde zich onderscheiden van zijn voorgangers. Hij probeerde dit op een aantal verschillende manieren te doen, zoals het veranderen van de naam van het land van Siam naar Thailand. Een andere manier waarop hij het land wilde transformeren in de hoop om de identiteit en cultuur te definiëren, was door een kookwedstrijd te organiseren voor een nieuw nationaal gerecht van Thailand. Iedereen mocht meedoen, van topkok tot huisvrouw... Het resultaat: pad thai.
 • Alle smaken vertegenwoordigd

  • Er worden geen smaken weggelaten bij de bereiding van de meeste gerechten in Thailand. Pittige, zure, zoete, zoute en bittere smaken komen allemaal aan bod in één enkel gerecht. Pad thai is daarop geen uitzondering.
  • Eenvoudig te bereiden met de biologische woksaus pad thai van onoffspices!

   • Tegenwoordig is pad thai overal te vinden in Thailand. Van de bergen in het noorden tot in de bruisende straten van Bangkok is er geen tekort aan dit populaire gerecht. Pad thai wordt meestal bereid met garnalen en tofu, maar er zijn veel variaties. Het kan met kip, rund- of varkensvlees en zelfs zonder vlees bereid worden. Ongeacht je voorkeur: geniet van deze heerlijke maaltijd bereid met de biologische onoffspices! noedel woksaus pad thai.

Organic App

onoff spices

ONOFF SPICES maakt natuurlijke en biologische kant-en-klare Thaise soepen, currypasta's en woksauzen voor Europese fijnproevers. De productie is duurzaam, met oog voor de natuur.

Lees verder...

EU Certificaat

We Are Certified

Contact

  Stuur ons een Email: info@onoffspices.nl

  +31 103073250

   +31 103073250

   ONOFF SPICES BV
Postbus 8090
3301 CB Dordrecht

Follow us

Mobiel Menu